7 علامت و علائم آلرژی غذایی

7 علامت و علائم آلرژی غذایی

آلرژی غذایی واکنش سیستم ایمنی بدن است که بلافاصله پس از خوردن یک غذای خاص رخ می دهد ... حتی مقدار کمی آلرژی می تواند علائمی مانند مشکلات دستگاه گوارش ، کهیر یا تورم مجرای هوا ایجاد کند.. در بعضی از افراد ، آلرژی غذایی می تواند باعث علائم شدید یا حتی یک واکنش تهدیدآمیز زندگی شود که به عنوان آنافیلاکسی شناخته می شود ... آلرژی غذایی می تواند علائم شدید یا حتی واکنش تهدیدآمیز آلرژی غذایی به حدود 6 تا 8 درصد از کودکان زیر 3 سال و حداکثر 3 درصد از بزرگسالان ایجاد کند.. در حالی که هیچ درمانی وجود ندارد ، این حساسیت در بعضی از کودکان با بزرگتر شدن برطرف می شود ... (این مقاله را در مورد مسمومیت غذایی بخوانید.) به راحتی می توان حساسیت غذایی را با یک واکنش بسیار رایج تر که به عنوان عدم تحمل مواد غذایی شناخته می شود ، اشتباه گرفت.. اگرچه بسیار آزار دهنده است ، عدم تحمل غذا خیلی جدی نیست و سیستم ایمنی بدن را درگیر نمی کند .. مطالعه بیشتر: برای درد شکم چه مفید است؟. علائم آلرژی و آلرژی برای برخی افراد ، واکنشهای آلرژیک به یک ماده مغذی خاص ممکن است ناراحت کننده باشد اما شدید نیست ... بعضی اوقات علائم حساسیت به مواد غذایی می تواند برای افراد دیگر بسیار شدید باشد ، این واکنش می تواند ترسناک و حتی زندگی باشد.. علائم آلرژی غذایی معمولاً بعد از چند دقیقه تا دو ساعت پس از خوردن مشکل رخ می دهد ... شایع ترین علائم و علائم آلرژی رژیم غذایی شامل موارد زیر است: سوزن سوزن شدن یا خارش کهیر ، خارش یا تورم اگزما از لب ها ، صورت ، زبان و گلو یا سایر قسمت های خس خس ، گرفتگی بینی یا مشکلات درد شکمی ، اسهال ، تهوع ، حالت تهوع ، حالت تهوع یا استفراغ ، دچار درمانگاه درمانی ، دچار دین و درمانگری ، و به خاطر ترمیم و یا وماسی و یا وماسی ، و وومیت ، و وومیت و ومامیت و وومیت و ووماسینگ ، و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و از ومایت و ومامیت و ووماسینگ و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و وومیت ، و از ومایت و ومامیت و وومیت ، دفتر ... دریافت نوبت پزشک در بعضی از افراد ، آلرژی غذایی می تواند باعث واکنش آلرژیک شدید به نام آنافیلاکسی شود.. آنافیلاکسی می تواند باعث ایجاد علائم و علائم تهدید کننده زندگی شود ، از جمله: تنگی و سفت شدن مجاری هوایی گلو یا احساس توده در گلو که تنفس را دشوار می کند.. در صورت عدم درمان ، آنافیلاکسی می تواند باعث کما یا حتی مرگ شود ... اگر بلافاصله بعد از غذا علائم دارید ، به پزشک یا متخصص حساسیت مراجعه کنید ، آلرژی های غذایی می تواند باعث تنگی شدید نفس شود.. تا آنجا که ممکن است ، در هنگام واکنش آلرژیک به بهترین متخصص آلرژی مراجعه کنید .. این به پزشک شما کمک می کند تا تشخیص دهد ... اگر علائم آنافیلاکسی دارید ، به دنبال کمک های اضطراری باشید ، مانند: انسداد مجاری هوایی که تنفس را دشوار می کند ، شوک با افت شدید سرگیجه یا سبکی آلرژی (آلرژی) چیست؟. وقتی به غذا حساسیت دارید ، سیستم ایمنی بدن به اشتباه یک غذای خاص یا ماده موجود در غذا را به عنوان چیزی مضر مشخص می کند ... در نتیجه ، سیستم ایمنی سلولهایی را آزاد می کند که آنتی بادی ها به نام ایمونوگلوبولین EGE آزاد می شوند تا مواد غذایی یا مواد غذایی حاوی مواد غذایی (آلرژن) را خنثی کنند.. غذاهای ویژه ای که دفعه دیگر باعث آلرژی غذایی می شوند ، حتی کمترین مقدار غذا ، آنتی بادی های IgE را احساس می کنند و سیستم ایمنی بدن را نشان می دهند تا یک ماده شیمیایی به نام هیستامین و سایر مواد شیمیایی را در جریان خون قرار دهند.. این مواد شیمیایی باعث آلرژی می شوند ... در بزرگسالان ، بیشتر آلرژی های غذایی در موارد زیر توسط پروتئین های خاصی ایجاد می شود: پوسته هایی مانند میگو ، آجیل های مبتنی بر بادام زمینی مانند گردو در کودکان ، آلرژی غذایی معمولاً توسط پروتئین ها در غذاهای زیر ایجاد می شود: آجیل بادام زمینی تخم مرغ شیر نوری است :.. بادام زمینی برای برخی از کودکان حساسیت دارد .. سندرم آلرژی گرده غذایی نیز به عنوان سندرم آلرژی دهان شناخته می شود ... در این شرایط ، برخی از میوه های تازه و سبزیجات یا آجیل و ادویه جات ترشی جات می تواند باعث واکنش آلرژیک شود که باعث سوزن یا خارش دهان می شود.. در موارد جدی ، واکنش منجر به تورم گلو یا حتی آنافیلاکسی می شود ... پروتئین ها در برخی از میوه ها ، سبزیجات ، آجیل و ادویه ها باعث واکنش می شوند.. پروتئین ها در برخی از میوه ها ، سبزیجات ، آجیل و ادویه جات ترشی جات باعث واکنش می شوند زیرا شبیه پروتئین های آلرژیک موجود در برخی از گرده ها هستند ... این نمونه ای از یک واکنش متقابل است ... رزرو مشاوره فوری در این جدول میوه ، سبزیجات ، آجیل و ادویه جات ترشی جات را نشان می دهد که می تواند منجر به سندرم گرده غذایی در افرادی شود که به گرده های مختلف حساسیت دارند.. اگر به گرده گرده های Abrovya حساسیت دارید ، ممکن است واکنش نشان دهید: سیب زمینی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی گلابی و ادویه جات ترشی جات (آنیس ، مایع ، آب گوجه فرنگی نارنجی ، سیب زمینی سفید پوستی ، گلدان های سفید پوستی را تله ای دمهای تله ای دمهای تله ای دمهای تله ای دمهای تله ای دمهای تله ای دمهای دمهای دمی فلفل دلمه ای. گشنیز ، رازیانه ، رازیانه ... موارد جدی حتی ممکن است شامل کهیر یا آنافیلاکسی باشد .. غذا خوردن چند ساعت قبل از ورزش و جلوگیری از برخی غذاها ممکن است به جلوگیری از این مشکل کمک کند ... عدم تحمل مواد غذایی و سایر واکنش ها یا واکنش های مربوط به ماده دیگری که شما خورده اید ممکن است باعث همان علائم و علائمی شود که در آلرژی غذایی (مانند حالت تهوع ، استفراغ ، گرفتگی و اسهال) ظاهر می شود.. بسته به نوع عدم تحمل مواد غذایی ، ممکن است بتوانید مقادیر کمی از این غذاها را بدون واکنش بخورید.. در مقابل ، اگر حساسیت غذایی واقعی دارید ، حتی مقدار کمی از مواد غذایی ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود ... یکی از جنبه های دشوار تشخیص عدم تحمل مواد غذایی این است که برخی از افراد نه به خود مواد غذایی بلکه به مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در تهیه مواد غذایی حساس هستند.. آلرژی و آلرژی غذایی می تواند باعث ایجاد ادراک غلط در آلرژی غذایی شود: • عدم وجود آنزیم مورد نیاز برای هضم کامل ... شما ممکن است مقادیر کافی از برخی از آنزیم های مورد نیاز برای هضم برخی از غذاها را نداشته باشید ... عدم تحمل لاکتوز می تواند باعث نفخ ، گرفتگی ، اسهال و گاز اضافی شود .. • مسمومیت غذایی.. بعضی اوقات مسمومیت غذایی می تواند یک واکنش آلرژیک را تقلید کند ... باکتری های موجود در ماهی های فاسد و سایر ماهی ها می توانند باعث ایجاد سمی در واکنش های مضر شوند.. برخی از افراد پس از خوردن مواد افزودنی خاص رژیم غذایی ، واکنش های دستگاه گوارش و سایر علائم را ایجاد می کنند ... به عنوان مثال ، سولفیت ها برای حفظ میوه های خشک ، کنسرو و شراب می توانند باعث حمله آسم در افراد حساس شوند .. • مسمومیت هیستامین ... برخی از ماهی ها ، مانند ماهی ماهی یا ماهی خال مخالی ، که به درستی در یخچال نگهداری نمی شوند و حاوی مقادیر زیادی باکتری هستند ، ممکن است حاوی مقادیر زیادی هیستامین باشد که باعث ایجاد علائمی شبیه به آلرژی غذایی می شود.. به جای یک واکنش آلرژیک ، به عنوان سمیت هیستامین یا سمیت با قمروتی شناخته می شود ... • بیماری سلیاک ... مانند آلرژی غذایی ، سیستم ایمنی بدن پاسخ می دهد ، اما این یک واکنش منحصر به فرد است که پیچیده تر از یک آلرژی غذایی ساده است ... این بیماری در اثر اختلال هضم مزمن با خوردن گلوتن ، پروتئین در نان ، ماکارونی ، پنکیک و بسیاری از غذاهای دیگر حاوی گندم ، جو یا چاودار ایجاد می شود.. اگر بیماری سلیاک دارید و غذاهای حاوی گلوتن می خورید ، پاسخ ایمنی می تواند به سطح روده کوچک آسیب برساند و منجر به عدم توانایی در جذب برخی مواد مغذی شود.. عدم تحمل لاکتوز می تواند باعث نفخ ، گرفتگی ، اسهال و گاز اضافی شود. عوامل خطر آلرژی شامل عوامل خطر آلرژی غذایی است: • سابقه خانوادگی ... اگر آسم ، اگزما ، کهیر یا آلرژی مانند تب یونجه در خانواده خود دارید ، در معرض خطر آلرژی غذایی هستید ... • آلرژی های دیگر ... اگر قبلاً به یک غذا حساسیت داشته اید ، ممکن است در معرض آلرژی به سایر غذاها باشید ... به همین ترتیب ، اگر انواع دیگری از واکنشهای آلرژیک مانند تب یونجه یا اگزما دارید ، به احتمال زیاد آلرژی غذایی ایجاد می کنید ... آلرژی غذایی در کودکان به ویژه کودکان نوپا و نوزادان شایع تر است.. با بزرگنمایی ، سیستم گوارشی تکامل می یابد و بدن مواد غذایی یا اجزای غذایی آلرژی کمتر جذب می شود ... خوشبختانه حساسیت شیر ​​، سویا ، گندم و تخم مرغ در کودکان با گذشت زمان از بین می رود .. معمولاً حساسیت و حساسیت شدید به آجیل و صدف زمان بیشتری می برد ... آسم و آلرژی های غذایی معمولاً با هم اتفاق می افتند. در صورت بروز ، آلرژی غذایی و علائم آسم احتمالاً شدید خواهد بود ... دفتر آسم ، آلرژی و ایمونولوژی مورد نظر خود را رزرو کنید ، به آسم ، آلرژی و روشهای درمانی ایمونولوژی از درمان بروید و هنگام مراجعه به مطب پزشک ، مطب پزشک مورد علاقه خود را انتخاب کنید.. دریافت پزشک که ممکن است خطر واکنش آنافیلاکسی را افزایش دهد شامل سابقه آسم در بزرگسالان یا افراد جوانتر با استفاده از اپی نفرین برای درمان علائم آلرژی غذایی یا سایر علائم پوستی ، خوش شانس برای شیر ، سویا ، گندم و تخم مرغ است.. عوارض حساسیت به آلرژی غذایی می تواند شامل موارد زیر باشد: آنافیلاکسی .. یک واکنش آلرژیک که درماتیت آتیوپیک (اگزما) تهدید می کند .. آلرژی غذایی ممکن است باعث واکنش پوستی مانند اگزما شود.. پیشگیری از آلرژی یا حساسیت به مصرف زودهنگام محصولات بادام زمینی کمتر با آلرژی بادام زمینی همراه بوده است ... قبل از خوردن آلرژن برای کودکان با پزشک خود صحبت کنید ... اما هنگامی که آلرژی غذایی از قبل ایجاد شده است ، بهترین راه برای جلوگیری از واکنش آلرژیک شناخت و جلوگیری از غذاهایی است که باعث ایجاد علائم و علائم می شوند.. برای برخی افراد ، این یک مشکل خاص نیست ، اما برخی دیگر آن را بسیار دشوار می دانند ... مشاهده بیشتر: لیست معده متخصص معده از بهترین راه برای جلوگیری از واکنش آلرژیک ، شناخت و جلوگیری از غذاهایی است که باعث ایجاد علائم و علائم می شوند.. همچنین ، برخی از غذاها (در صورت استفاده به عنوان مواد غذایی) وجود دارد که ممکن است متوجه آن نشوید .. این به ویژه در رستوران ها و سایر مکان های اجتماعی صادق است ... اگر می دانید آلرژی غذایی دارید ، این مراحل را دنبال کنید: در خوردن و آشامیدن مراقب باشید .. حتماً برچسب های غذایی را با دقت بخوانید ... اگر قبلاً واکنش محکمی داشته اید ، یک دستبند یا گردنبند هشدار دهنده پزشکی بپوشید تا دیگران بتوانند درک کنند که آیا واکنشی و ناتوانی در صحبت کردن دارید.. در مورد استفاده از اپی نفرین اضطراری با پزشک خود صحبت کنید ... مطمئن باشید ، سرآشپز می داند که شما نمی توانید غذایی را که به آن حساسیت دارید بخورید.. شما باید اطمینان حاصل کنید که وعده غذایی که سفارش می دهید حاوی آن غذا نیست ... همچنین ، اطمینان حاصل کنید که غذا روی سطوح یا گلدان های حاوی آلرژن تهیه نشده است .. از گفتن نیازهای خود دریغ نکنید ... اعضای رستوران معمولاً هنگام درک درخواست خود خوشحال می شوند .. قبل از ترک میان وعده درست کنید ... در صورت لزوم ، هنگام مسافرت یا تجربیات مشابه ، غذاهای بسته بندی شده ای را که فاقد آلرژن هستند بخورید ... اگر نمی توانید در یک مهمانی یا فرزند خود کیک یا دسر بخورید ، غذای خود را بخورید تا اوقات خوبی را در مهمانی تجربه کنید ... اگر فرزند شما به غذا حساسیت دارد ، این کار را برای اطمینان از امنیت آنها انجام دهید: به افراد نزدیک به افراد نزدیک بگویید که فرزند شما آلرژی غذایی است ... با ارائه دهندگان مراقبت از کودک ، پرسنل مدرسه ، والدین دوستان فرزندتان و سایر بزرگسالان که دائماً با فرزند شما تعامل دارند صحبت کنید.. تأکید کنید که یک واکنش آلرژیک می تواند بسیار خطرناک باشد و به اقدام فوری نیاز داشته باشد. در صورت بروز واکنش کودک ، کودک شما فوراً درخواست کمک خواهد کرد.. علائم آلرژی غذایی را توضیح دهید ... به بزرگسالانی که وقت خود را با فرزند خود می گذرانند ، نحوه شناسایی علائم و نشانه های یک واکنش آلرژیک را آموزش دهید .. یک برنامه عملی بنویسید ... برنامه شما باید توصیف کند که کودک شما از واکنش آلرژیک به غذا مراقبت می کند. یک نسخه از برنامه را به پرستار مدرسه و سایر افرادی که از فرزند شما مراقبت می کنند ، تهیه کنید.. برنامه شما باید توصیف کند که کودک شما از واکنش آلرژیک به غذا مراقبت می کند. • از فرزند خود بخواهید که یک دستبند یا گردنبند پزشکی داشته باشد ... این هشدار به علائم آلرژی اشاره می کند و توضیح می دهد که چگونه افراد می توانند در موارد اضطراری کمک های اولیه ارائه دهند.. تشخیص آلرژی (آلرژی) هیچ آزمایش یا رد آلرژی غذایی کامل ندارد ... قبل از تشخیص ، پزشک تعدادی از عوامل را در نظر می گیرد. این موارد شامل: • علائم ... به پزشک تاریخچه مفصلی از علائم خود بگویید. چه غذاهایی و چه چیزی می توانند برای ایجاد مشکل ایجاد کنند .. • سابقه آلرژی خانوادگی ... همچنین در مورد هرگونه آلرژی که در اعضای خانواده دارید به پزشک خود بگویید ... آزمایش خراش پوست می تواند واکنش فرد را به یک ماده مغذی خاص تعیین کند ... پزشک یا متخصص بهداشت دیگر سپس پوست را با سوزن خراشیده می کند تا مقدار کمی از این ماده را در زیر سطح پوست وارد کند ... به خاطر داشته باشید که یک واکنش مثبت به این آزمایش به تنهایی برای تأیید آلرژی غذایی کافی نیست ... • آزمایش خون ... آزمایش خون می تواند پاسخ سیستم ایمنی بدن را به غذاهای خاص با اندازه گیری آنتی بادی مرتبط با آلرژی به نام ایمونوگلوبولین E اندازه گیری کند) ... برای این آزمایش ، نمونه خون گرفته شده در مطب پزشک به آزمایشگاه پزشکی ارسال می شود ، جایی که می توان غذاهای مختلف را آزمایش کرد ... آزمایش خود (خون ، ادرار ، مدفوع) را در سایت انجام دهید ، به صفحه رزرو رزرو در خانه درمانی بروید و آزمایش آزمایش شده خود را بصورت آنلاین رزرو کنید ... ممکن است از شما خواسته شود که به مدت یک یا دو هفته از غذاهای مشکوک خودداری کنید و سپس غذا را یک به یک به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این روند می تواند به علائم پیوند با غذاهای خاص کمک کند ... با این حال ، رژیم های غذایی حذف تشخیص قطعی نمی کنند. برای درمان آلرژی ، ممکن است مجبور شوید غذا را برای همیشه از رژیم غذایی خود حذف کنید.. با رژیم غذایی حذف ، آلرژی غذایی را نمی توان از حساسیت غذایی متمایز کرد ... همچنین ، اگر در گذشته نسبت به یک ماده مغذی به شدت حساس هستید ، ممکن است رژیم غذایی حذف عاری از خطر نباشد ... • چالش غذایی ... در طول آزمایش ، که در مطب پزشک انجام می شود ، مقدار کمی اما فزاینده غذای مشکوک به شخص داده می شود ... اگر در طول این آزمایش واکنشی وجود نداشته باشد ، ممکن است در رژیم غذایی شخص دوباره بیان شود ... درمان آلرژیک یا آلرژی تنها راه جلوگیری از واکنش آلرژیک جلوگیری از غذاهایی است که باعث ایجاد علائم و علائم می شوند ... آنتی هیستامین های غیر نسخه یا نسخه برای کاهش علائم یک واکنش آلرژیک جزئی مفید هستند ... با این حال ، آنتی هیستامین ها نمی توانند یک واکنش آلرژیک شدید را درمان کنند.. آنتی هیستامین ها نمی توانند یک واکنش آلرژیک شدید را درمان کنند ... در صورت واکنش آلرژیک شدید ، ممکن است فرد نیاز به تزریق اپی نفرین فوری داشته و به اضطراری مراجعه کند.. دستگاه یک سرنگ ترکیبی با یک سوزن پنهان است که با فشار دادن ران ، دوز دارو را تزریق می کند.. اگر پزشک سینمای سینمای Epine را تجویز کرده است: • مطمئن باشید که می دانید چگونه از آن استفاده کنید ... همچنین ، اطمینان حاصل کنید که افراد نزدیک به شما می دانند که چگونه از دارو استفاده کنند (اگر می توانید زندگی خود را در شرایط اضطراری آنافیلاکتیک نجات دهید) ... این ایده خوبی برای یک اتومبیل خود در ماشین یا میز خود است.. درمان های آلرژیک تجربی در حالی که تحقیقات مداوم برای یافتن روشهای درمانی بهتر برای کاهش علائم آلرژی غذایی و جلوگیری از حملات آن وجود دارد ، هیچ درمان اثبات شده ای برای از بین بردن یا از بین بردن کامل علائم اثبات نشده است.. درمانهای مورد مطالعه شامل موارد زیر است: • ایمونوتراپی خوراکی .. محققان از ایمونوتراپی خوراکی به عنوان درمانی برای آلرژی غذایی استفاده کرده اند.. دوزهای کوچک غذایی که شما به آن حساسیت دارید بلعیده می شوند یا زیر زبان شخص قرار می گیرند (یارانه) .. دوز محرک های غذایی به تدریج افزایش می یابد ... حتی در افرادی که به آلرژی های بادام زمینی ، تخم مرغ و شیر حساس هستند ، نتایج امیدوار کننده به نظر می رسد .. • شروع زودرس ... در گذشته به طور کلی توصیه می شد که کودکان از آلرژن ها برای کاهش خطر آلرژی جلوگیری کنند.. اما در یک مطالعه جدید ، نوزادان پرخاشگر ، مانند مبتلایان به درماتیت آتوپیک یا حساسیت به تخم مرغ یا هر دو ، برای مصرف یا جلوگیری از محصولات بادام زمینی از 4 تا 11 ماهگی تا 5 سال انتخاب شدند.. محققان دریافتند که کودکان پرخاشگر که به طور مرتب پروتئین بادام زمینی را مصرف می کنند ، مانند کره بادام زمینی یا طعم دهنده های بادام زمینی ، کمتر احتمال دارد که آلرژی بادام زمینی را در 70 تا 86 درصد ایجاد کنند.. مشاهده بیشتر: لیست تغذیه در گذشته به طور کلی توصیه می شد که کودکان از غذاهای حساسیت زا برای کاهش احتمال آلرژی جلوگیری کنند.. صحبت نهایی با آلرژی های غذایی و انواع آن آشنا است ... از این نظر ، می توانید برای درمان یا اطلاعات بیشتر در مورد آن از آسم و آلرژی یا لیست ریه استفاده کنید.. منبع: مایوکلینیک آیا این مقاله برای شما مفید بود؟ میانگین امتیاز 4.3 / 5 ... تعداد آرا 82 هنوز به ثمر نرسیده است {"context": "http://schema.org" ، "type": "CreativeWorkseries" ، "AggregateTing": {"type": "AggregateTing" ، "Bestrating": "5": "82" ، "RatingValue": "4.3" "https://www.darmankade.com/blog/wp-content/uploads/2020/09/rszz" غذا "

مقالات دیگر از این کاربر